Martha

Berno

Onze geschiedenis

Op het nieuwe industrieterrein Sombeek in Denekamp is sinds 1 augustus 2000 BT Metaal gevestigd. Het aantal bedrijven op dit industrieterrein glimt nog van nieuwigheid. Zo ook het karakteristieke pand van BT Metaal.

Het begon allemaal in 1989, eigenaar Berno Teders begon als zelfstandig ondernemer. Startend in een grote, tussentijds verbouwde, schuur bij zijn huis. Aangezien het bedrijfje groeide en er ook steeds meer medewerkers in dienst kwamen werd deze werkplaats met een afmeting van 13 bij 15 meter echter te klein.

In 1999 werd het perceel op het industrieterrein “Sombeek” in Denekamp aangekocht, met een totale oppervlakte van 3500 vierkante meter grondoppervlak. Een derde van het perceel is bebouwd, met een werkplaats van 960 vierkante meter, uitbreiding mogelijkheden zijn er voldoende. In deze nieuwe ruime bedrijfshal kan nu aan meerdere grote projecten gelijktijdig worden gewerkt. BT Metaal is een bijzonder flexibel werkend bedrijf, het kan bijna alles vervaardigen wat de klant maar wil. Het vervaardigen gaat bijna altijd om enkele stuks dan wel om kleine series.

Waarom kiest je voor BT metaal?

Waarom BT metaal?

BT Metaal is al jaren een toonaangevende specialist op het gebied van metaalbewerking binnen en buiten Twente. Hoogwaardige metaaloplossingen is waar wij ons op focussen.

  • Hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen

  • Toegewijd en ervaren team

  • Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd

  • Innovatieve technieken en flexibiliteit

Wat doen we?

BT Metaal is een toonaangevend specialist op het gebied van metaalbewerking en -productie, met een focus op het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Ons team van ervaren professionals combineert technische expertise met een passie voor innovatie, waardoor we in staat zijn om producten te creëren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Bij BT Metaal begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, en we streven ernaar om flexibele en efficiënte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun wensen. Onze diensten variëren van het vervaardigen van machineonderdelen en buitenspeelgoed tot het vervaardigen van basisframes voor machinetoepassingen en het produceren van gespecialiseerde producten zoals onder andere spanten en meubeldelen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Andere wensen/ideeën, neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Wij zijn trots op onze toewijding aan klanttevredenheid, en ons deskundig team staat altijd klaar om te ondersteunen en vragen te beantwoorden. Door voortdurende investering in moderne productietechnieken garanderen we dat onze klanten kunnen vertrouwen op producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, veilig werken is een pré. Bij BT Metaal ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor al jouw metaalbewerking en -productiebehoeften.

Als team van BT Metaal werken we al 10 tallen jaren samen, kennen we elkaars specialiteiten, en zetten deze op de juiste plaats en bij de veelzijdige producten in.

Daardoor zijn al onze producten van begin tot eind in goede handen, en ontstaat er uiteindelijk een topproduct waar wij als team achter staan en trots op zijn!

ARTIKELEN VAN BT METAAL

Laatste nieuws