Constructie 1

BT Metaal is jouw partner voor al infrastructuur

Betrouwbaarheid & Innovatie in Stalen oplossingen

  • ‘Uw idee is onze uitdaging’, en dat ook nog eens tegen een concurrerende prijs.

  • Wij helpen je graag bij het bedenken en het uitvoeren

  • Zowel voor aannemers als ook voor de particuliere markt.

Bij BT metaal geloven we dat metaal de perfecte basis vormt voor designstukken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Ons getalenteerde team van ontwerpers en ambachtslieden werkt nauw samen om jouw ideeën om te zetten in op maat gemaakte stalen meubels, accessoires en kunstwerken die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Wij werken met een breed scala aan staalsoorten, zoals roestvrij staal, cortenstaal en gepoedercoat staal, om unieke en duurzame designitems te vervaardigen die passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar een opvallende eettafel, een elegante wandsculptuur of een minimalistische klok, wij zorgen ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw designideeën en een offerte op maat.

Hek en Leuningwerk

hek- en leuningwerk

Hek- en leuningwerk voor buiten – elegant, veilig en duurzaam. Op maat gemaakt voor uw tuin, terras of balkon. Geniet van hoogwaardige afwerking en stijlvolle uitstraling.

Constructies

Constructie 1

Staalconstructies voor gebouwen – solide, betrouwbaar en duurzaam. Vakkundig maatwerk voor zowel commerciële als residentiële projecten. Creëer een stevige basis voor uw bouwproject.

Loopbruggen

loopbruggen

Loopbruggen op maat – veilig, duurzaam en stijlvol. Verbind ruimtes met kwaliteit en vakmanschap. Geschikt voor bedrijven, openbare ruimtes en landschapsarchitectuur.