machinebouw

BT Metaal is dé partner voor al uw  onderdelen

Voor al uw machine onderdelen

  • Gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatieve, op maat gemaakte machineonderdelen voor diverse industrieën

  • Voor zowel enkelstuks, kleine series als ook grotere frames en constructies

  • Voor machineonderdelen die voldoen aan de hoogste normen

BT Metaal is dé specialist in het vervaardigen van hoogwaardige, op maat gemaakte machineonderdelen voor diverse industrieën. Met onze jarenlange ervaring en moderne productietechnieken staan wij garant voor precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die hun processen optimaliseren en de levensduur van hun machines verlengen.

Bij BT Metaal staan kwaliteit, flexibiliteit, klanttevredenheid, snelle levertijden en concurrentiële prijzen centraal. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en passen ons graag aan om de ideale oplossing te bieden, of het nu gaat om een eenmalig prototype of grootschalige productie. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je meer weten over hoe BT Metaal jouw kan helpen met het vervaardigen van je machine(-onderdelen) of je machinepark? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of telefoon. Ons deskundig team staat klaar om jouw verder te helpen.

Onze machinebouw:

Basisframes

basisframes

Ontdek onze hoogwaardige basisframes, vervaardigd voor diverse machinetoepassingen. Onze duurzame en betrouwbare basisframes vormen een solide fundament voor uw machines en zorgen voor optimale prestaties en efficiëntie in elke toepassing.

Staat uw machine er niet bij? Vraag hier uw offerte aan