machinebouw

BT Metaal is dé partner voor al uw  onderdelen

Voor al uw machine onderdelen

  • Gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatieve, op maat gemaakte machineonderdelen voor diverse industrieën

  • Voor zowel enkelstuks, kleine series als ook grotere frames en constructies

  • Voor machineonderdelen die voldoen aan de hoogste normen

BT Metaal is dé specialist in het vervaardigen van hoogwaardige, op maat gemaakte machineonderdelen voor diverse industrieën. Met onze jarenlange ervaring en moderne productietechnieken staan wij garant voor precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die hun processen optimaliseren en de levensduur van hun machines verlengen.

Bij BT Metaal staan kwaliteit, flexibiliteit, klanttevredenheid, snelle levertijden en concurrentiële prijzen centraal. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en passen ons graag aan om de ideale oplossing te bieden, of het nu gaat om een eenmalig prototype of grootschalige productie. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je meer weten over hoe BT Metaal jouw kan helpen met het vervaardigen van je machine(-onderdelen) of je machinepark? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of telefoon. Ons deskundig team staat klaar om jouw verder te helpen.

Onze machinebouw:

Basisframes

basisframes

Ontdek onze hoogwaardige basisframes, vervaardigd voor diverse machinetoepassingen. Onze duurzame en betrouwbare basisframes vormen een solide fundament voor uw machines en zorgen voor optimale prestaties en efficiëntie in elke toepassing.

Machineframes

Al tientallen jaren vervaardigen wij machineframes, RVS Manifolds en bordessen voor onze klant Zenna Laser Solutions. Zo hebben wij eind vorig jaar deze frames, die onderdeel uitmaken van grote productielijnen, voor hen vervaardigd. Zenna ontwerpt en produceert al meer dan drie decennia klantspecifieke lasersystemen voor klanten over de hele wereld in verschillende industrieën,waaronder het snijden van schuurmiddelen , het snijden van materialen t.b.v. de productie van airbags, het lassen van isolerende kussenplaten en het markeren van isolatiewol. Ook engineeren en produceert Zenna lasermachines voor speciale toepassingen voor het zeer nauwkeurig snijden van onder andere (optische) film en dunne metaalfolie. Wij vinden het geweldig om ons steentje daaraan bij te mogen dragen. De onderdelen voor de frames worden bij ons met grote toewijding geproduceerd, voorzien van onderdeelcard, de coating wordt verzorgd,en uiteindelijk zorgen wij dat de onderdelen bij Zenna worden afgeleverd. Dat het hierbij altijd om maatwerk gaat mag duidelijk zijn!

Staat uw machine er niet bij? Vraag hier uw offerte aan