music balls

BT Metaal is dé partner voor al jouw duurzame buitenspeelgoed

voor alle veilige speeltoestellen

  • Het speelgoed dat wij vervaardigen voor onze klanten is veilig in gebruik en wordt uitgebreid getest

  • Hoogwaardig metalen buitenspeelgoed, bestand tegen weersinvloeden

  • Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uniek speelgoed

BT Metaal is je vertrouwde partner voor het engineren en vervaardigen van hoogwaardig, duurzaam en veilig metalen buitenspeelgoed. Met een passie voor het creëren van unieke speelervaringen dragen wij graag ons steentje bij aan de ontwikkeling en het stimuleren van kinderen terwijl ze volop genieten van de buitenlucht. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat het buitenspeelgoed vervaardigd door BT Metaal bestand is tegen de tand des tijds en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid, en daarom worden onze producten gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en gecoat en verzinkt staal. Deze materialen zijn niet alleen bestand tegen weersinvloeden, maar garanderen ook dat ons speelgoed veilig is.

Veiligheid is onze topprioriteit, en we zorgen samen met onze klanten ervoor dat ons speelgoed voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Elk product wordt uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat het veilig is voor kinderen om mee te spelen. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte oplossingen voor klanten met specifieke wensen of ideeën voor buitenspeelgoed zoals in onze samenwerking met Playnetic. Ons team van deskundige ontwerpers en vakmensen werkt nauw samen om jouw dromen te realiseren en uniek speelgoed te creëren dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw kinderen. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of telefoon. Ons deskundig team staat klaar om je verder te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Onze speeltoestellen:

Watertoestellen

watertoestel

Duik ook in het plezier met een speeltoestel in het water, zoals hier bij recreatiepark de Witte Berg. Ook hierbij kunnen wij je helpen, ideeën, aanpassing van je bestaande toestel? Wij denken graag met je mee om een duurzaam en veilig speeltoestel te vervaardigen waar zowel kinderen als volwassenen zich eindeloos kunnen vermaken.

Interactief

interactief speeltoestel

Wij vervaardigen voor onze klant Playnetic innovatieve interactieve speeltoestellen die kinderen stimuleren om actief buiten te spelen, hun fantasie prikkelen en sociale vaardigheden bevorderen. Duurzaam, veilig en urenlang speelplezier gegarandeerd!

Samenwerkingen

Voor Papillon Country Resort hebben wij in nauwe samenwerking met de TUV enkele sport-/speeltoestellen aangepast. Deze toestellen voldoen daardoor weer aan de hoogste veiligheidseisen.

Heb je een idee voor een toestel? Vraag hier jouw offerte aan