bt metaal trap

BT Metaal is dé partner voor al je metaal interieur vragen

De mooiste & veiligste Design Trappen

  • We hebben ervaring met allerlei metalen: staal, verzinkt, in kleur gecoat, RVS

  • Wij helpen je graag bij het bedenken en uitvoeren van de (ver-)bouw van je huis naar je “droomhuis”.

  • Voor zowel de particuliere markt als de projectbouw.

Bij BT metaal combineren we passie voor design met vakmanschap in metaalbewerking om de perfecte trap voor jouw ruimte te creëren. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne trap of een klassiek, sierlijk ontwerp, wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Ons ervaren team van ontwerpers en vakmensen staat klaar om jouw droomtrap tot leven te brengen, met aandacht voor detail, veiligheid en functionaliteit. Wij werken met diverse materialen zoals staal, roestvrij staal, aluminium en glas om je de beste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden met BT metaal en zet de eerste stap naar jouw droomtrap! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Onze trappen:

Trap: Industrial

industrie

Deze industriële trap laat ieder interieur tot zijn recht komen. Combineer functionaliteit met elegantie. Op maat gemaakt voor een unieke, moderne uitstraling in jouw woon- of werkruimte.

Trap: Crea

trap crea

Deze trap is uitgevoerd als wenteltrap. De leuning is een RVS buis in gepolijste uitvoering, de leuning vulling is strekmetaal. De houten treden zijn uitgevoerd in Iroko met 2 anti-slipstrippen

Trap: Admiraal

trap admiraal

Deze RVS spiltrap is een topper in ons assortiment. De schoonheid van het RVS en de beuken treden komen hier helemaal tot hun recht. De leuning is met 2 RVS buizen zeer stijlvol uitgevoerd. De trededragers zijn in de houten treden gefreesd voor een afgewerkt uiterlijk.

Trap: Standaard

trap standaard

Rechte steektrap voorzien van standaard leuning met spijlen Ø 12 mm. Deze standaardtrap voldoet aan de eisen van het bouwbesluit. Deze trap is te krijgen met verschillende soorten treden.

Trap: Progress

trap progress

Deze spiltrap is voorzien van beuken treden en een spijlen leuning. Voor een stabiel geheel zijn de treden onderling met elkaar verbonden. Deze trap kan in elke gewenste kleur geleverd worden.

Trap: Swim

trap swim

Door de zeer smalle trapbomen heeft de trap een heel open en transparant karakter. Met name het samenspel tussen de ranke lijnen en het glas, maken het net als of de beukenhouten treden in de ruimte zweven. Deze trap is ook in een rechte uitvoering te leveren.

Staat je droomtrap er niet bij? Vraag hier jouw offerte aan