Cortenstaal terrasafscheiding

Dit jaar hebben BT Metaal en Camping De Witte Berg samengewerkt: een cortenstalen terrasafscheiding te ontwikkelen en te produceren die eveneens functioneert als bloembak. Bij BT Metaal streven we naar het ontwerpen en produceren van duurzame producten die functionaliteit en esthetiek combineren. Ons partnerschap met Camping De Witte Berg bood ons een uitgelezen mogelijkheid om deze visie te realiseren.

Het ontwerpproces van de cortenstalen terrasafscheiding was een samenwerking waarin BT Metaal en Camping De Witte Berg hun kennis en ervaring hebben samengebracht. Het ontwerp moest aansluiten bij de bestaande visie van de camping en tegelijkertijd de duurzaamheid en functionaliteit bieden die cortenstaal zo uniek en ideaal maken.. Deze uitdaging werd aangepakt door middel van een aantal ontwerpsessies, wat resulteerde in een terrasafscheiding met strakke lijnen en een natuurlijke uitstraling. Het toevoegen van de functionaliteit van een bloembak aan het ontwerp zorgde voor een extra verbinding met de natuurlijke omgeving van de camping.

staalafscheiding terras

In de productiefase was er aandacht voor zowel detail als precisie. Cortenstaal is een specifiek materiaal dat een bepaalde mate van expertise vereist om mee te werken, en dit werd bij elke stap in het proces in acht genomen. Na de productie was het transport van de omvangrijke terrasafscheidingen een logistieke uitdaging. Eenmaal ter plaatse, werd elk segment op zijn locatie geïnstalleerd, gereed om verder aangevuld te worden met mooie bloemen en planten.

De feedback van campinggasten op onze cortenstalen terrasafscheidingen en bloembakken is buitengewoon positief geweest. Ze genieten van de extra privacy die de afscheidingen bieden, terwijl de bloembakken bijdragen aan hun natuurbeleving. We zijn bij BT Metaal erg trots op de resultaten van deze samenwerking en het is bijzonder bevredigend om te zien hoe onze cortenstalen terrasafscheidingen een wezenlijke bijdrage leveren aan de beleving van de gasten op Camping De Witte Berg. Deze samenwerking onderstreept onze toewijding aan het creëren van duurzame, functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossingen, en we kijken ernaar uit deze om onze fijne en unieke samenwerking voort te zetten in toekomstige projecten

Design BT Metaal

Lees hier meer

Gerelateerde artikelen

  • Published On: June 17, 2024Categories: Design, infra

    Door de jaren heen is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TWW NEGAM & BT Metaal, en dit project “de herinrichting van de Berflobeek”, markeerde weer een hoogtepunt. Het was het decor voor een buitengewoon mooi project waar de NEGAM & BT Metaal nauw samenwerkten.

  • Published On: April 1, 2023Categories: Design

    Cortenstaal wint aan populariteit als materiaalkeuze voor tuin- en landschapsarchitectuur, en het is geen verrassing waarom. Dit weerbestendige staal biedt een unieke combinatie van sterkte, duurzaamheid en esthetiek....

  • Published On: March 13, 2023Categories: Design

    In een wereld waar moderne technologieën zoals smartphones en iPads steeds vaker de aandacht van kinderen opeisen, is het belangrijk om de speeltuin weer aantrekkelijk te maken.