Een nieuwe samenwerking met Playnetic

In een wereld waar moderne technologieën zoals smartphones en iPads steeds vaker de aandacht van kinderen opeisen, is het belangrijk om de speeltuin weer aantrekkelijk te maken. Het Nederlandse bedrijf Playnetic, gevestigd in Zutphen, zet zich in om kinderen weer enthousiast te maken over buitenspelen. Door een samenwerking met BT Metaal, een gerenommeerd metaalbewerkingsbedrijf, brengen zij innovatieve en duurzame speeltoestellen op de markt die de concurrentie aangaan met digitale schermen.

De visie van Playnetic

Playnetic gelooft in de kracht van buitenspelen en het belang ervan voor de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat spannende, interactieve en duurzame speeltoestellen een sleutelrol spelen in het motiveren van kinderen om weer naar buiten te gaan en plezier te beleven aan gezonde lichaamsbeweging. Met de hulp van hun wereldwijde partners en wederverkopers werkt Playnetic continu aan het ontwikkelen en produceren van speeltoestellen die moderne technologieën combineren met uitzonderlijk speelplaatsontwerp.

De kracht van samenwerking: Playnetic en BT Metaal

playnetic

playnetic

De samenwerking tussen Playnetic en BT Metaal heeft geresulteerd in de ontwikkeling van speeltoestellen die zowel uitdagend als duurzaam zijn. BT Metaal, met zijn jarenlange ervaring in metaalbewerking, biedt de expertise die nodig is om de hoogwaardige, robuuste constructies te creëren die Playnetic voor ogen heeft.

Deze synergie stelt beide bedrijven in staat om speeltoestellen te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de hoge eisen van veiligheid en kwaliteit, maar ook een unieke speelervaring bieden. Door technologie en design op een slimme manier te integreren, ontstaan er interactieve speeltoestellen die kinderen aanspreken en uitdagen om in beweging te komen.

Human Powered speeltoestellen: de toekomst van buitenspelen

De Human Powered speeltoestellen van Playnetic en BT Metaal zijn een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van buitenspelen. Deze speeltoestellen stimuleren kinderen om fysiek actief te zijn en maken tegelijkertijd gebruik van moderne technologieën die de speelervaring verrijken.

Door kinderen te betrekken bij interactieve, energieke en spannende speeltoestellen, wordt de speeltuin weer een aantrekkelijke plek om te vertoeven. Hiermee laten Playnetic en BT Metaal zien dat innovatie en samenwerking de sleutel zijn om kinderen te motiveren om de digitale schermen achter zich te laten en weer te genieten van buitenspelen.

Ontworpen door Playnetic en vervaardigd door BT Metaal

De samenwerking tussen Playnetic en BT Metaal is een voorbeeld van hoe bedrijven met complementaire expertises en passies samen kunnen werken om een betere toekomst voor onze kinderen te creëren. Door hun krachten te bundelen, hebben ze speeltoestellen ontwikkeld die niet alleen veilig en duurzaam zijn, maar ook kinderen aantrekken met hun innovatieve en interactieve ontwerp.

De Human Powered speeltoestellen die voortkomen uit deze samenwerking zorgen ervoor dat buitenspelen weer aantrekkelijk en uitdagend wordt, en kinderen worden gestimuleerd om actief te zijn en te genieten van de buitenlucht. Het succes van deze samenwerking onderstreept het belang van innovatie en samenwerking in het aanpakken van de uitdagingen die onze moderne wereld met zich meebrengt, en biedt een hoopvolle visie op de toekomst van buitenspelen.

Playnetic en BT Metaal blijven zich inzetten voor het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid van kinderen door middel van hun unieke en opwindende speeltoestellen. Hun voortdurende samenwerking en toewijding aan innovatie belooft een toekomst waarin speeltuinen weer bruisen van energie en kinderen met plezier samen buiten spelen.

Lees hier meer

Gerelateerde artikelen

  • Published On: June 17, 2024Categories: Design, infra

    Door de jaren heen is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TWW NEGAM & BT Metaal, en dit project “de herinrichting van de Berflobeek”, markeerde weer een hoogtepunt. Het was het decor voor een buitengewoon mooi project waar de NEGAM & BT Metaal nauw samenwerkten.

  • Published On: April 14, 2023Categories: Design

    BT metaal heeft al jaren een vruchtbare samenwerking met Camping de Witte Berg in Ootmarsum. Lees hier meer over.

  • Published On: April 1, 2023Categories: Design

    Cortenstaal wint aan populariteit als materiaalkeuze voor tuin- en landschapsarchitectuur, en het is geen verrassing waarom. Dit weerbestendige staal biedt een unieke combinatie van sterkte, duurzaamheid en esthetiek....