Altijd hulp!

Voor al uw antwoorden

We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden over onze producten en diensten hieronder op een rijtje gezet. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 • Altijd snel in contact
 • Offerte op maat

 • Tevredenheid gegarandeerd

Je kunt met ons contact opnemen via:

Sommige producten van ons zijn uit voorraad leverbaar. Op maakt gemaakte producten zullen enige levertijd hebben. Dit is afhankelijk van de bewerkingen die nodig zijn.

Coatingen (stralen, poedercoaten, thermisch verzinken en nat lakken), benodigde treden (houten-, rooster-, geperforeerde-, plat stalen treden, eventueel voorzien van antislip strips), panelen (uit glas, kunststof, hout en metaal), alles wordt van begin tot eind voor u geregeld.

BT Metaal gebruikt een breed scala aan hoogwaardige materialen in de productie van hun metaalproducten om aan de specifieke eisen en toepassingen van de klant te voldoen. Enkele van de meest voorkomende materialen die we gebruiken, zijn:

 1. Staal: Koolstofstaal is een kosteneffectief en veelzijdig materiaal dat in veel van onze producten wordt gebruikt. Het is sterk, slijtvast en kan gemakkelijk worden gelast, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, zoals machineonderdelen en constructie-elementen.
 2. Roestvrij staal: Roestvrij staal is een populair materiaal vanwege zijn uitstekende corrosiebestendigheid, sterkte en duurzaamheid. Het wordt vaak gebruikt voor machineonderdelen, basisframes en andere toepassingen waar een hoge mate van hygiëne en weerstand tegen corrosie vereist is
 3. Cortenstaal: ook bekend als weerbestendig staal, is een legering van ijzer met kleine hoeveelheden koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Het belangrijkste kenmerk van cortenstaal is de beschermende roestlaag die zich vormt op het oppervlak en het staal beschermt tegen verdere corrosie. Deze roestlaag heeft een kenmerkende roodbruine kleur en geeft cortenstaal zijn unieke, natuurlijke en industriële uitstraling.
 4. Aluminium:

De keuze van het materiaal is afhankelijk van de specifieke eisen van het project, zoals de vereiste sterkte, corrosiebestendigheid, gewicht, esthetiek en kosten. Bij BT Metaal werken we nauw samen met onze klanten om het meest geschikte materiaal te selecteren dat aan hun behoeften en verwachtingen voldoet.

Ja, bij BT Metaal kunt u zeker een offerte aanvragen voor uw specifieke project. We begrijpen dat elk project uniek is en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw individuele behoeften voldoen. Om een offerte aan te vragen, kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Neem contact op: U kunt contact opnemen met ons team via e-mail, telefoon of door het invullen van ons contactformulier op de website. Zorg ervoor dat u uw contactgegevens vermeldt, zodat we u kunnen bereiken voor verdere informatie of vragen.
 2. Geef projectdetails: Om een nauwkeurige offerte te kunnen geven, hebben we informatie over uw project nodig, zoals de gewenste materialen, afmetingen, ontwerpdetails, gewenste afwerking en eventuele speciale vereisten. Voeg, indien beschikbaar, ontwerptekeningen, schetsen of andere visuele hulpmiddelen toe om ons een beter beeld van uw project te geven.
 3. Bespreek uw wensen: Ons team zal contact met u opnemen om uw wensen en eisen verder te bespreken. We kunnen ook advies geven over de meest geschikte materialen, productiemethoden en afwerkingen om aan uw doelen te voldoen.
 4. Ontvang uw offerte: Na het analyseren van uw projectdetails en vereisten, stellen we een gedetailleerde offerte op die de kosten, levertijd en andere relevante informatie bevat. We sturen u deze offerte toe, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het al dan niet samenwerken met BT Metaal voor uw project.
 5. Vragen en opvolging: Als u vragen of opmerkingen heeft over de offerte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om eventuele onduidelijkheden te verhelderen en samen met u tot de perfecte oplossing voor uw project te komen.

Bij BT Metaal streven we ernaar om transparantie en open communicatie te bieden gedurende het hele offerteproces, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor onze diensten.

Ja, wij bieden verschillende oppervlaktebehandelingen aan. Op het gebied van coating kunnen we allerlei soorten oppervlakte behandelingen aanbieden. We kunnen o.a. thermisch en elektrolytisch verzinken, poedercoaten en natlakken voor u verzorgen.

Bij BT Metaal zijn we flexibel en kunnen we zowel kleine als grote orders verwerken, afhankelijk van uw behoeften.

Ja, we bieden assemblagediensten aan voor zowel eenvoudige als complexe samenstellingen, inclusief het bevestigen van bevestigingsmiddelen, klinken, solderen en lassen.

Vraag hier je offerte aan:

architecture-iron-steel-building-53176

Van BT metaal

Ons laatste nieuws